GratisConsult GratisConsult GratisConsult
 

Gebitsproblemen.nl in de media

Recentelijk werd in de media wederom gesproken over het dreigend tekort aan tandartsen. Al sinds eind jaren negentig is dit een gespreksonderwerp van alle betrokkenen die dit probleem zouden moeten kunnen verhelpen1,2,3,4.

Dit tekort veroorzaakt problemen. De tandarts heeft vaak te weinig tijd om de consument alle keuze mogelijkheden betreffende de behandelingen, die tegenwoordig mogelijk zijn, uit te leggen. Het is daarom van belang dat de consument de mogelijkheid geboden krijgt zich op de hoogte te stellen van de verschillende functionele als ook esthetische mogelijkheden die de tandheelkundige professie tegenwoordig te bieden heeft.

Mede vanwege bovenstaande redenen introduceert Dyna Dental Engineering bv een nieuwe manier om de consument te informeren over de mogelijkheden van tandheelkundige behandelingen en de orale Implantologie in het bijzonder. Dit gaat zich uiting geven door middel van een mediaplan welke geheel nieuw is binnen de tandheelkundige branche. 

Begin oktober 2010 is er een campagne gestart op de publieke omroepen met tv spots op Ned. 1, 2 en 3 en spots op radio 2 en 5. 

Bekijk hier de gebitsproblemen.nl TV spots

De ďconsumentĒ wordt in de spots geŽnthousiasmeerd om een bezoek te brengen aan de consumentenwebsite www.gebitsproblemen.nl. Via deze site kan de bezoeker zich uitgebreid informeren en in contact komen met een Gebitsproblemen.nl specialist in de regio.

De deelnemende behandelcentra bestaan uitsluitend uit tandarts implantologen en hebben een ruime ervaring in tandheelkundige behandelingen in het algemeen en de orale implantologie in het bijzonder. In het kader van de kwaliteitsborging is er een kwaliteitscommissie opgericht. Deze commissie houd zich bezig met het opstellen van richtlijnen betreffende kwaliteit van de tandheelkundige behandeling, garantie naar de patiŽnt, klachten afhandeling etc.

Dyna Dental Engineering bv ontwikkelt en fabriceert al meer dan 26 jaar medische producten van zeer hoge kwaliteit voor de dentale implantologie. Dit heeft geresulteerd in het feit dat deze producten anno 2010 worden toegepast in meer dan 34 landen wereldwijd en natuurlijk in alle regioís in Nederland. De patiŽnt staat bij Dyna Dental Engineering bv altijd centraal. Het doel is om deze patiŽnt zo goed mogelijk van de juiste informatie te voorzien en in het geval van een behandeling te zorgen dat men een kwalitatief hoog product van Nederlandse bodem krijgt.

Meer informatie is te vinden op: www.gebitsproblemen.nl of www.dynadental.com.

1. Onderzoekers voorzien groot tandartsen tekort  (De Volkskrant 01/05/1999)
2.  Ernstig tekort aan tandartsen dreigt (marktdata.nl  vrijdag 15/08/2008)
3.  Veelheid aan oorzaken leidt tot dreigend tandartsentekort (Algemeen dagblad (De Gelderlander) 24/09/2010)
4. Nederland leidt te weinig tandartsen op (BNR Nieuwsradio, 29 september 2010)

A A A
Deel |