GratisConsult GratisConsult GratisConsult
 

 

De tandpasta voor mensen met implantaten!

Door het zeer hoge succespercentage van tandheelkundige implantaten worden deze meer en meer toegepast. Een tandimplantaat zal zoals een natuurlijke tand schoon gehouden moeten worden om ontstekingen en schade aan de implantaten te voorkomen. Een tandimplantaat bestaat uit een ander materiaal dan een natuurlijke tand zodat een tandpasta met speciale eigenschappen een logisch gevolg is van deze ontwikkeling in deze moderne tijd.

                                      

Implacleanģ bevat de unieke Ardox-Xģ actieve zuurstoftechnologie in combinatie met Lactoferrine.

Deze zgn. Ardox-Xģ technologie is gebaseerd op het hydro-carbon-oxo-boraat complex. Dit is een actief complex  (actieve zuurstof) dat bekend staat om zijn diepere doordringbaarheid zodat de eventuele pockets van uw tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriŽn zijn, tandvleesontstekingen krijgen geen kans. De actieve ingrediŽnten zorgen voor dat plakvorming wordt tegengegaan en dat u altijd een gezonde adem heeft.
Het actieve zuurstof is niet de actieve radicale vorm die bekend is vanuit de waterstofperoxyde maar komt voor in de veilige anionische vorm. Het komt vrij bij het tandenpoetsen en is bekend vrije radicalen te elimineren, en infectueuze bacteriŽn, virussen, parasieten en microben te bestrijden. Lactoferrine is een proteÔne dat voorkomt in speeksel, traanvocht, slijm, moedermelk, enz., en ook in koemelk. Het heeft een antibacteriŽle, antiparasitaire en antivirale werking en is in deze aanvullend ten opzichte van actieve zuurstof. Schadelijke bacteriŽn krijgen zo geen kans om te overleven en uw gebit en implantaten blijven in optimale conditie. 

Implacleanģ is niet schurend zodat uw implantaten niet worden aangetast bij het tandenpoetsen. 

Implacleanģ bevat aktieve zuurstof en zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en er geen verschillen ontstaan na verloop van tijd tussen uw natuurlijk tanden en de implantaatconstructies.

Implacleanģ een noodzaak voor uw tandvlees, tanden en implantaten!!

Meer informatie over Implaclean:
Implaclean poetsinstructies  
Implaclean infopunten
Ga naar Implaclean.com

A A A
Deel |