GratisConsult GratisConsult GratisConsult
 

Over Dyna Dental en Van Straten Medical

Dyna Dental Engineering b.v. is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en vervaardigen van implantaten voor tandheelkundig gebruik. Dyna heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het streven om een kwalitatief goed product te leveren en het hebben van meer dan 26 jaar ervaring is inherent aan de positieve reacties die wij krijgen van de behandelde patiŽnten en hun behandelende tandartsen/implantologen. Met Dyna Helix implantaten kunt u er op vertrouwen dat deze ontwikkeld en vervaardigd zijn met de grootste mogelijke zorg en precisie. Dyna Helix implantaten voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

Dyna Dental Engineering b.v. is medio 2006 een samenwerkingsverband in Nederland aangegaan met de gerenommeerde medische firma Van Straten Medical te Nieuwegein. Van Straten Medical is in 1975 opgericht en sinds 1983  actief in de verkoop van tandheelkundige implantaten. Vanaf dat moment is de distributie in Nederland van Dyna Helix implantaten en overige Dyna producten, niet meer alleen via Dyna Dental Engineering b.v. maar ook via Van Straten Medical. Dit alles tot grote tevredenheid van onze klantenkring in Nederland en de behandelde patiŽnten.

De klanten van beide bedrijven behoren tot zeer gerenommeerde praktijken in Nederland, de Gebitsproblemen.nl specialisten.

Voor meer informatie over bovengenoemde bedrijven klik op de onderstaande links:

 

 

 

 

 

 

A A A
Deel |